VirtualBox

Ticket #3211 (closed defect: fixed)

Opened 10 years ago

Last modified 10 years ago

virtualbox lock the windows host clipboard

Reported by: karl.forner Owned by:
Component: clipboard Version: VirtualBox 2.1.2
Keywords: Cc:
Guest type: Linux Host type: Windows

Description

Experienced on vbox 2.0 to 2.1.2: at one time, the shared clipboard stops to work. Even worse, the clipboard between native windows applications stops to work too, even inside one application. I have used one tool (don't remember the name though) that indicated that the clipboard was locked by a virtualbox.exe process. When I close virtualbox (by the way at this moment saving execution state do not work, see bug #3207), the clipboard works again in windows.

Attachments

VBox.log Download (40.3 KB) - added by karl.forner 10 years ago.
a normal log file

Change History

Changed 10 years ago by karl.forner

a normal log file

comment:1 Changed 10 years ago by frank

  • Status changed from new to closed
  • Resolution set to fixed

Please reopen if the problem persists with VirtualBox 2.2.2.

comment:2 Changed 10 years ago by Nazgulled

I'm running 2.2.4 and sometimes the clipboard doesn't work as it should. I never experienced (that I've noticed) the host clipboard failing between host applications what I experience is that the clipboard stops working when copy/paste from host to guest and guest to host.

I can't find a way to reproduce this, it just happens from time to time. Some other times, it just works...

I'm not reopening this cause I'm not sure if this is the most relevant ticket about this problem, I know there are quite a few about clipboard issues. You may want to reopen it yourself though...

comment:3 Changed 10 years ago by michael

Does this only occur with Linux guests, or have you seen it with Windows guests too?

comment:4 Changed 10 years ago by Nazgulled

For me, this happens in both linux/windows guests.

But like I said, I don't know if it's the same issue, all I can say is that the clipboard feature some times it works, some times it doesn't. I couldn't find a pattern to see when this starts to happen, it seems random...

Note: See TracTickets for help on using tickets.

www.oracle.com
ContactPrivacy policyTerms of Use