VirtualBox

Ticket #1934 (closed defect: duplicate)

Opened 10 years ago

Last modified 10 years ago

The VM is not started when enabling AMD-V.

Reported by: riker Owned by:
Priority: major Component: VMM/HWACCM
Version: VirtualBox 1.6.4 Keywords:
Cc: Guest type: Linux
Host type: Windows

Description

I upgraded the Virtualbox from v1.6.2 to v1.6.4, and tried to enable the AMD-V to test a issue which I reported as the ID#1721. I run the test 5 times. I found the VM would not start successfully in the two rounds of the tests. I attached the log files for your reference. The system environment I used aer sumarized as below.

Host System : Windows XP SP3. Virtualbox : v1.6.2 Guest System: Kubuntu v7.10

Attachments

VBox_01_Failure.log Download (35.2 KB) - added by riker 10 years ago.
vBox_02_Success.log Download (37.4 KB) - added by riker 10 years ago.
vBox_03_Success.log Download (37.4 KB) - added by riker 10 years ago.
VBox_04_Failure.log Download (35.2 KB) - added by riker 10 years ago.
vBox_05_Success.log Download (37.4 KB) - added by riker 10 years ago.

Change History

Changed 10 years ago by riker

Changed 10 years ago by riker

Changed 10 years ago by riker

Changed 10 years ago by riker

Changed 10 years ago by riker

comment:1 Changed 10 years ago by sandervl73

  • Status changed from new to closed
  • Resolution set to duplicate

Could you please add your comments to the original defect then? No need to create a 2nd.

comment:2 Changed 10 years ago by frank

  • Component changed from other to VMM/HWACCM
Note: See TracTickets for help on using tickets.

www.oracle.com
ContactPrivacy policyTerms of Use