VirtualBox

Ticket #991 (closed defect: duplicate)

Opened 6 years ago

Last modified 6 years ago

sharedfolder access -> bluescreen

Reported by: scheler Owned by:
Priority: major Component: other
Version: VirtualBox 1.5.2 Keywords: bluescreen, shared folder
Cc: Guest type: other
Host type: other

Description

I'm using VirtualBox on SUSE Linux 10.3 and I'm running Windows XP Professional within the VirtualBox. I'm also using a shared folder from my linux host within the virtual machine. When I'm trying to compile stuff directly on the shared folder I experience various bluescreeens (e.g, RDR_FILE_SYSTEM or IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL). When I copy the folder before compilation to a local folder, these errors don't occure.

Change History

comment:1 Changed 6 years ago by zabivator

Only this bug - critical for our developers, for full migration on linux. Our company development software for different operation systems - windows too - please, fix this bug! =(

We see this behavoir with close or build solution of Visual Studio 2005 from virtual machine. Blue screen on random moment.

So one - i don't find this bud on tracker - bad encoding in shared folder sometime, randomly - reboot windows fix this problem, some reboot - reincarnation bad encoding.

Tanhk you very much - your product it's very perfomance and powerfull!

comment:2 Changed 6 years ago by zakiwi

I have the same experience. My host is Ubuntu 7.10 and Guest Windows XP with a shared folder under linux. It seems to crash mostly when running applications that initialize TCPIP comms of some sort.

This is a critical bug as it's causing me to loose my work and it happens about 3-4 times a day.

Cheers

Zakiwi

comment:3 Changed 6 years ago by zakiwi

One more comment is that this happens mostly when I'm debugging through my development environment. Running the apps directly appears not to cause the problem, although I will continue to monitor.

Development environment is Delphi 7.0 Pro with SP1.

Cheers

Zakiwi

comment:4 Changed 6 years ago by zabivator

Sorry, i don't talk in previous comment - this bug reproduces in 1.5.4, linux host - linux debian etch, debian etch/lenny, slackware (last stable), gentoo (stable). Guest - Windows XP Professional SP2. Thank you!

comment:5 Changed 6 years ago by sandervl73

  • Status changed from new to closed
  • Resolution set to duplicate

Duplicate of 55.

comment:6 Changed 6 years ago by sandervl73

Make that ticket 57.

Note: See TracTickets for help on using tickets.

www.oracle.com
ContactPrivacy policyTerms of Use