VirtualBox

Ticket #852 (new defect)

Opened 6 years ago

Last modified 4 years ago

Webcam is not working properly

Reported by: victor-ki Owned by:
Priority: major Component: USB
Version: VirtualBox 1.5.2 Keywords:
Cc: Guest type: other
Host type: other

Description

My webcam has a really slow performance under the virtualbox, maybe 2 - 3 screens per one minute. I don't have such problems with "clear" Windows.

I'm using:

Ubuntu 7.10 as host OS Windows XP SP2 as guest Logitech Quickcam Pro 9000

Change History

comment:1 Changed 6 years ago by frank

  • Component changed from other to USB

comment:2 Changed 6 years ago by berickson

I have a similar problem with Ubuntu 8.04 host with an XP Guest and Quick Cam Pro 5000. The camera is detected properly and recognized by the Logitech software but no images are displayed. Only a blue screen appears where the video should be displayed. I tried waiting but no frames at all would appear. I also tried capturing single images and this didn't work.

I noticed a thread on ubuntu forums describing the same exact issue.  http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=552774

comment:3 Changed 5 years ago by kookyman

Is this possibly related to #242? That one deals with a black image from a webcam.

This case, the 'blue' screen may in fact be the overlay.

comment:4 Changed 4 years ago by victor-ki

Now I have black screen (3.10). Exactly the same problem as in #242.

Note: See TracTickets for help on using tickets.

www.oracle.com
ContactPrivacy policyTerms of Use