VirtualBox

Opened 13 years ago

Closed 11 years ago

#8183 closed defect (obsolete)

"Invalid settings detected" shown for a short time in VM Settings dialog

Reported by: Konstantin Vlasov Owned by:
Component: GUI Version: VirtualBox 4.0.2
Keywords: Cc:
Guest type: other Host type: Windows

Description (last modified by Frank Mehnert)

Host OS: WinXP x64 SP2
VirtualBox 4.0.2

When I open the Settings dialog for any of my VMs (even newly created), there is a red error message appears in this dialog (the screenshot is attached). In about 1 second this message just disappears without consequences and not shown anymore (until I close and reopen the dialog). Probably, it's just a GUI glitch (e.g. because of too late updating), but quite unnerving one, because I cannot be sure whether there is a problem or not.

Attachments (1)

vbox_settings_err.png (25.1 KB ) - added by Konstantin Vlasov 13 years ago.
Screen of the dialog with error text (before it disappears)

Download all attachments as: .zip

Change History (4)

by Konstantin Vlasov, 13 years ago

Attachment: vbox_settings_err.png added

Screen of the dialog with error text (before it disappears)

comment:1 by Paul Maguire, 13 years ago

I am using version 4.0.4 and it shows "Invalid Settings Detected" all the time now. I didn't make any changes. Straight from power up, it shows this.

Is there any way to see which specific setting is invalid?

I am running Fedora 14 on a mac (OS 10.6.6).

comment:2 by Frank Mehnert, 13 years ago

Known issue but not that easy to fix.

comment:3 by Frank Mehnert, 11 years ago

Description: modified (diff)
Resolution: obsolete
Status: newclosed
Note: See TracTickets for help on using tickets.

© 2023 Oracle
ContactPrivacy policyTerms of Use