VirtualBox

Ticket #8014 (closed defect: fixed)

Opened 3 years ago

Last modified 3 years ago

Automount shared folder does not work in Solaris => Fixed in SVN

Reported by: Perryg Owned by:
Priority: major Component: other
Version: VirtualBox 4.0.0 Keywords: Shared Folders
Cc: Guest type: Solaris
Host type: Linux

Description

Auto mounting shared folders does not actually mount anything. It creates the /mnt/sf_<share> but is empty. User is in vboxsf group and GAs are installed.

I can however manually mount shared folder on both of the Solaris guests. Solaris 10u9, Solaris 11 Express.

If you leave the auto-mount enabled even without it actually working it does seem to cause a load on the system as if it is trying to work, but nothing ever shows.

Attachments

auto-sf-sol11.jpg Download (111.4 KB) - added by Perryg 3 years ago.
Solaris-11-32-2011-03-17-18-10-38.log Download (51.9 KB) - added by Perryg 3 years ago.
Solaris-11-32-showinfo.txt Download (3.1 KB) - added by Perryg 3 years ago.

Change History

Changed 3 years ago by Perryg

Changed 3 years ago by Perryg

Changed 3 years ago by Perryg

comment:1 Changed 3 years ago by Perryg

Still can't seem to get the shared folder auto-mount to work in Solaris. Working with svn r36308 now. Services seem to be running and verified the user in the vboxsf group. Log file and showinfo attached.

comment:2 Changed 3 years ago by frank

  • Summary changed from Automount shared folder does not work in Solaris to Automount shared folder does not work in Solaris => Fixed in SVN

Thanks for the report. This problem should be fixed in the upcoming 4.1 release (Beta 2 available soon).

comment:3 Changed 3 years ago by frank

  • Status changed from new to closed
  • Resolution set to fixed
Note: See TracTickets for help on using tickets.

www.oracle.com
ContactPrivacy policyTerms of Use