VirtualBox

Changes between Initial Version and Version 1 of Ticket #6242, comment 11


Ignore:
Timestamp:
12/07/13 14:07:52 (5 months ago)
Author:
JosefCarlin
Comment:

Legend:

Unmodified
Added
Removed
Modified
  • Ticket #6242, comment 11

    initial v1  
    1 I also had this problem and it immediately went away after installing 4.3.4. I checked the changelog and found this report. In my case I was using Win7Ultimate 64-bit host with various 32/64 bit guests (WinXP 32/64-bit, OEL 64-bit, RHEL 32/64-bit, Centos 32/64-bit). The host has a Intel Core 2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz and 8 GB of memory. Typically I allocate 2 cores and 2GB to the VM's. The audio/video streams were to Windows Media Center from a Hauppauge HD PVR Tuner  and Realteck High Definition Audio devices. Symptoms included choppy audio and video which "creeped" into the playback after 30 minutes or so. 
     1I also had this problem and it immediately went away after installing 4.3.4. I checked the changelog and found this report. In my case I was using Win7Ultimate 64-bit host with various 32/64 bit guests (WinXP 32/64-bit, OEL 64-bit, RHEL 32/64-bit, Centos 32/64-bit). The host has a Intel Core 2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz and 8 GB of memory. Typically I allocate 2 cores and 2GB to the VM's. The audio/video streams were to Windows Media Center from a Hauppauge HD PVR Tuner  and Realteck High Definition Audio devices running on the host. Symptoms included choppy audio and video which "creeped" into the playback after 30 minutes or so. 

www.oracle.com
ContactPrivacy policyTerms of Use