VirtualBox

Ticket #5374 (closed defect: fixed)

Opened 4 years ago

Last modified 4 years ago

Edit postReport this postReply with quoteUSB subsystem broken after upgrade to 3.0.10

Reported by: rmorten Owned by:
Priority: major Component: USB
Version: VirtualBox 3.0.10 Keywords:
Cc: Guest type: Windows
Host type: Windows

Description

Following a recent upgrade from 3.0.4 to 3.0.10 I seem to have lost access to USB devices. There were some other problems relative to some path changes but they have all been resolved.

When the guest is offline I attempt to make any change to the "Details" tab of the guest and the following dialob box appears:

See attached vbox.jpg

Of course no USB devices appear when the "add" buttone is pressed and the generic filter doesn't pick up any USB devices as they are plugged in.

The host is XP and this happens on all the guests (which seems to indicate it has nothing to do with them). The guests are many different operating systems (Fedora, Redhat, XP, and W2K3 Server).

Attachments

vbox.jpg Download (60.0 KB) - added by rmorten 4 years ago.
Error Graphic
VBox.log.zip Download (268.2 KB) - added by rmorten 4 years ago.
VBox.log from several guests

Change History

Changed 4 years ago by rmorten

Error Graphic

Changed 4 years ago by rmorten

VBox.log from several guests

comment:1 Changed 4 years ago by sandervl73

Something went wrong during the update. Try reinstalling 3.0.10.

comment:2 Changed 4 years ago by rmorten

I hate the "something" but you are correct. A install/repair corrected the issue. Please close this ticket.

comment:3 Changed 4 years ago by sandervl73

  • Status changed from new to closed
  • Resolution set to fixed

Ok, thanks for the feedback.

Note: See TracTickets for help on using tickets.

www.oracle.com
ContactPrivacy policyTerms of Use