VirtualBox

Ticket #5223 (closed defect: worksforme)

Opened 5 years ago

Last modified 4 years ago

None of my virtial machines will run since upgrading to VBox3

Reported by: sidestrand Owned by:
Priority: major Component: other
Version: VirtualBox 3.0.8 Keywords:
Cc: Guest type: Windows
Host type: Linux

Description

I am running Ubuntu 8.04 and have been using VBox successfully for the past couple of years. I recently upgraded to VBox v.3 and all was well for a day or two but then my Windows machine wouldn't open unless every time I opened in Safe Mode and then selected a restore point. Then it wouldn't run at all - it gets as far as the splash screen for Windows and then I get a blue screen.

After this I uninstalled 3 and re-installed 2.2 but the same thing happened, plus my Ubuntu 9.10 machine does almost exactly the same thing.

Log attached - Any ideas?

Richard

Attachments

Windows-2009-10-14-21-03-06.log Download (45.1 KB) - added by sidestrand 5 years ago.
Windows guest machine log file

Change History

Changed 5 years ago by sidestrand

Windows guest machine log file

comment:1 Changed 4 years ago by frank

Did I understand you correctly that you have an Ubuntu 9.10 VM and this doesn't start neither? What are the symptoms of the Ubuntu VM?

Regarding the Windows VM: Does changing the PIIX controller from PIIX4 to PIIX3 help?

comment:2 Changed 4 years ago by Technologov

Can you try different guest OSes ? (Ubuntu 8.04 Live CD and Windows XP) What happens?

-Technologov

comment:3 Changed 4 years ago by frank

  • Status changed from new to closed
  • Resolution set to worksforme

No response, closing.

Note: See TracTickets for help on using tickets.

www.oracle.com
ContactPrivacy policyTerms of Use