VirtualBox

Ticket #507 (closed defect: fixed)

Opened 7 years ago

Last modified 6 years ago

Logitech QuickCam Communicate, no capture

Reported by: drfreema Owned by:
Priority: major Component: other
Version: VirtualBox 1.4.0 Keywords: webcam logitech quickcam communicate capture windows
Cc: Guest type: other
Host type: other

Description

I have a Logitech QuickCam Communicate, like this:  http://images.google.com/url?q=http://static.howstuffworks.com/gif/productImages/9/7/00000106697-LogitechQuickCamCommunicateSTXwebcam-large.jpeg&usg=AFQjCNGm-Tjmy-AEFaZfyzvXG55Gm0TE9g

  • Ubuntu 7.04 running a SO Windows XP Pro SP2 with Virtualbox 1.4.0
  • Last driver of Logitech for Windows

Windows install good a webcam and driver, but when I want capture video (with MSN Live, Skype), Webcam capture 1 frame / 2 seconds, and blue led of webcam don't be on all the time (normaly must be on, when capture video), it's like he only capture when is on the blue led, like webcam work good only 1 second of 3 second.

I have this conf. automatic in VirtualBox for webcam:

Name: Camera [0100] ID Vendor: 046D ID Prod: 08F5 Rev: 0100 Port: none Manuf: none Product: Camera No. Serial: none "Remoto": No

PD.: Webcam work ok in the same computer with a real SO Windows XP Pro SP2 and Ubuntu 7.04

Change History

comment:1 Changed 6 years ago by sandervl73

  • Status changed from new to closed
  • Resolution set to fixed

Please retry with 1.6.0 and reopen if it's still an issue. Thanks.

Note: See TracTickets for help on using tickets.

www.oracle.com
ContactPrivacy policyTerms of Use