VirtualBox

Ticket #2608 (closed defect: fixed)

Opened 5 years ago

Last modified 5 years ago

XP SP3 host networking crashes while loading virtual OS

Reported by: bigbill2003 Owned by:
Priority: major Component: network/hostif
Version: VirtualBox 2.0.4 Keywords:
Cc: Guest type: Linux
Host type: Windows

Description

I am experiencing a crash of my networking services while loading a virtual OS. As soon as the virtual OS starts to load, I lose connectivity on my host system on both the wired and wireless NIC's I have. Only way to fix it is to reboot the whole system. This happens everytime I open a virtual OS. I never experienced this before with previous builds of VirtualBox.

Windows event logs appear to have nothing related to this issue which leads me to believe it's a software problem.

Change History

comment:1 Changed 5 years ago by JoDon

I experience the same problem. My Windows XP SP3 host network crashes immediately when I start VirtualBox. The only way to get it running again is to restart Windows.

comment:2 Changed 5 years ago by frank

  • Component changed from network to network/hostif

comment:3 Changed 5 years ago by sandervl73

What kind of machines do you have? (CPU & video card brand/model)

comment:4 Changed 5 years ago by frank

  • Status changed from new to closed
  • Resolution set to fixed

No response, closing. Before re-opening this ticket, try out the latest release 2.2.2.

Note: See TracTickets for help on using tickets.

www.oracle.com
ContactPrivacy policyTerms of Use