VirtualBox

Ticket #10594 (closed defect: worksforme)

Opened 2 years ago

Last modified 19 months ago

XP Host will not boot on laptop

Reported by: VBox77 Owned by:
Priority: major Component: other
Version: VirtualBox 4.1.16 Keywords:
Cc: Guest type: Windows
Host type: Windows

Description

I cloned 2 32bit guests from my old win7 64bitPC- Ubuntu 10.04 & XP Pro w/SP2. Both transferred perfectly to My new PC, but only 10.04 will boot on my Lenovo G560 laptop.(all hosts are 64 bit) XP will boot into Safe mode only, but no internet.....thought I'd try installing SP3.

I tried changing hdw. acceleration settings, anything I could see to try, nothing works....it gets to the 'windows is starting up screen', then reverts back to Vbox in endless loop. Evidently it lacks some needed driver/s, since it boots to safe mode. Sure would appreciate any help. thanks

Change History

comment:1 Changed 2 years ago by VBox77

I did install the correct ext. pack.

comment:2 follow-up: ↓ 3 Changed 2 years ago by Perryg

Are you sure it is a bug?

"Goliath 45" started a topic at  https://forums.virtualbox.org/viewtopic.php?f=2&t=49669 with the exact same wording.

In any case posting a log file would be the proper place to start.

comment:3 in reply to: ↑ 2 Changed 23 months ago by VBox77

Replying to Perryg:

No, not really sure, but same clone works fine on 2 other machines, so very strange. Will post log file soon as I can, thanks.

comment:4 Changed 19 months ago by frank

  • Status changed from new to closed
  • Resolution set to worksforme

Please reopen if you can provide more information including a VBox.log file.

Note: See TracTickets for help on using tickets.

www.oracle.com
ContactPrivacy policyTerms of Use