VirtualBox

Ticket #6382 (new defect)

Opened 4 years ago

Last modified 4 years ago

Guest crashes when installing AT&T VPN Client

Reported by: semiramis Owned by:
Priority: major Component: other
Version: VirtualBox 3.1.4 Keywords:
Cc: Guest type: Windows
Host type: Windows

Description

When installing the AT&T VPN Client on a Windows XP guest, then the guest crashes and restarts immediatly. This happens at the installation-step "Setting the initial state of the virtual adapter". The VPN Client can be downloaded from  ftp://ftp.attglobal.net/pub/client/win32/8.0.4/msi/Managed%20VPN/agnc_vpn.msi

Attachments

VBox.log Download (56.9 KB) - added by semiramis 4 years ago.
Virtualbox Logfile of the crashing guest

Change History

Changed 4 years ago by semiramis

Virtualbox Logfile of the crashing guest

comment:1 Changed 4 years ago by semiramis

I forgot some information. The guest is a Windows XP (32-Bit) system with Service Pack 3 and all available non-optional Updates.

comment:2 Changed 4 years ago by frank

Any crash dump for this application available?

comment:3 Changed 4 years ago by semiramis

Hello frank,

i find no related entries (not even any warning/error) in the Windows Event Logs, not on the host nor on the guest. I cannot find any dumps in the Virtualbox-Logs directory, too. I don't even get an errormessage from the guest, just the guest window closes immediately and reopens with a reboot of the guestsystem. Any idea how to debug this further?

Thanks so far

comment:4 Changed 4 years ago by semiramis

Hello,

i have tested the same procedure with Virtualbox 3.1.6 and the corresponding Guest Additions. No change in the problem so far, it still persists.

Thanks

comment:5 Changed 4 years ago by semiramis

Hello,

i have reproduced the problem with Virtualbox 3.2.4 and the corresponding Guest Additions. No change in the problem so far, it still persists.

Thanks

comment:6 Changed 4 years ago by frank

Tried to reproduce but without success. I could install the application from the link you provided. Of course I don't have an AT&T account to test further.

comment:7 Changed 4 years ago by semiramis

Hello Frank,

which hostsystem have you used and which network-mode was the guestsystem (bridged, NAT, host)? Maybe we can isolate the problem.

Thanks.

Note: See TracTickets for help on using tickets.

www.oracle.com
ContactPrivacy policyTerms of Use