VirtualBox

Ticket #4604 (closed defect: fixed)

Opened 5 years ago

Last modified 4 years ago

NAT/PortForwarding regression with 3.0.x -> fixed in svn

Reported by: Niagara Owned by:
Priority: major Component: network/NAT
Version: VirtualBox 3.0.2 Keywords:
Cc: Guest type: other
Host type: other

Description

I'm using VirtualBox to run StarCraft under Windows XP as guest and Debian Linux as host. When playing online, it is neccessary to forward some ports to the guest, what hasn't been a problem with all 2.1.x and 2.2.x releases. With release 3.0.0 and 3.0.2 this isn't working anymore. I still can connect to online games as it is expected even without portforwarding but others cannot connect to the games I create. After downgrading to 2.2.4 everything works fine again.

Attachments

StarCraft-2009-07-23-11-19-24.log Download (35.0 KB) - added by Niagara 5 years ago.
VBox 3.0.2 Logfile
StarCraft-2009-07-23-11-48-25.log Download (34.2 KB) - added by Niagara 5 years ago.
VBox 2.2.4 Logfile, again no problems with forwarded ports

Change History

comment:1 in reply to: ↑ description Changed 5 years ago by Hachiman

Replying to Niagara:

I'm using VirtualBox to run StarCraft under Windows XP as guest and Debian Linux as host. When playing online, it is neccessary to forward some ports to the guest, what hasn't been a problem with all 2.1.x and 2.2.x releases. With release 3.0.0 and 3.0.2 this isn't working anymore. I still can connect to online games as it is expected even without portforwarding but others cannot connect to the games I create. After downgrading to 2.2.4 everything works fine again.

Could you please attach the log?

Changed 5 years ago by Niagara

VBox 3.0.2 Logfile

Changed 5 years ago by Niagara

VBox 2.2.4 Logfile, again no problems with forwarded ports

comment:2 Changed 5 years ago by Hachiman

Could you please update your user profile or contact me [vasily _dot_ levchenko _at_ Sun _dot_ COM] to provide you instruction about getting test build.

comment:3 Changed 5 years ago by Hachiman

have sent test build r50386

comment:4 follow-up: ↓ 5 Changed 5 years ago by Niagara

With the 3.0.3 test build the problem does not occur any more so I guess this issue can be closed. Thanks for your great work!

comment:5 in reply to: ↑ 4 Changed 5 years ago by Hachiman

  • Summary changed from NAT/PortForwarding regression with 3.0.x to NAT/PortForwarding regression with 3.0.x -> fixed in svn

Replying to Niagara:

With the 3.0.3 test build the problem does not occur any more so I guess this issue can be closed. Thanks for your great work!

Thank you, for feedback

comment:6 Changed 5 years ago by sandervl73

  • Status changed from new to closed
  • Resolution set to fixed
Note: See TracTickets for help on using tickets.

www.oracle.com
ContactPrivacy policyTerms of Use