VirtualBox

Ticket #376 (closed defect: fixed)

Opened 7 years ago

Last modified 7 years ago

Network drive failes on reconnecting

Reported by: vbuser2007 Owned by:
Priority: major Component: other
Version: VirtualBox 1.3.8 Keywords: reconnecting shared folders mapping failed
Cc: Guest type: other
Host type: other

Description

Hello, I think this might be related to  http://www.virtualbox.org/ticket/22.

I mapped a directory of my host OS (Debian 4.0) to a device on my guest OS (in this case E:\ on a Win 2k). Right after mapping this directory I can see the directory's contents although the device is shown in the explorer with a red cross (I think that might indicate some problem(s)).

However, I can navigate through the directory's content. But if I e.g. open a presentation and try to save it in that very same place it has been before the problems start. First it takes a while, then am message appears. It says 'An error occured while reconnecting E:\ to \vboxsvr\mysharepoint VirtualBox Shared Folders : The local device name is already in use. This connection has not been restored.' From this time on I can't connect to device via explorer either.

Can you please help me with this as VirtualBox is only of use for me if I can exchange data with my host OS.

Change History

comment:1 Changed 7 years ago by klaus

  • Status changed from new to closed
  • Resolution set to fixed

This is a known bug of 1.3.8, and I'm sure one of many duplicates on this issue. Too lazy to find one right now. Fixed in 1.4.0, which will be released soon.

Note: See TracTickets for help on using tickets.

www.oracle.com
ContactPrivacy policyTerms of Use