VirtualBox

Ticket #2609 (closed defect: fixed)

Opened 5 years ago

Last modified 5 years ago

VirtualBox 2.0.x GUI doesn't display

Reported by: dramaley Owned by:
Priority: major Component: GUI
Version: VirtualBox 2.0.4 Keywords:
Cc: Guest type: Windows
Host type: Linux

Description

The "VirtualBox" command for VB 2.0.x on Debian amd64 never displays a GUI. Virtual machines may be started directly with a command such as "VirtualBox -startvm 'Windows XP'", but if any GUI buttons are clicked VirtualBox crashes with this error:

[15860.885258] VirtualBox[8336]: segfault at 7fff9155bfe8 ip 7fc587117f54 sp 7fff9155bff0 error 6 in libQtCore.so.4.4.3[7fc58706b000+230000]

I do have the QT libraries installed, as well as all of the VirtualBox package dependencies. I've verified that both VirtualBox and QT are 64 bit.

VirtualBox 1.6.x works fine and is what i am using for now.

I originally posted about this  in the forums, and was encouraged to submit a ticket.

Attachments

VBox.log Download (38.9 KB) - added by dramaley 5 years ago.

Change History

Changed 5 years ago by dramaley

comment:1 Changed 5 years ago by frank

Could you provide a core dump? Is that Debian Sid or Lenny?

comment:2 Changed 5 years ago by dramaley

I'm running Debian Testing, or Lenny.

Strangely, I reinstalled VirtualBox 2.0.4 and it is working just fine! The GUI displays OK, and i can't get it to crash simply by clicking buttons. So, I can no longer replicate the problem. I'm not sure what has changed in my system since it didn't work and now when it does, other than temporarily installing VB 1.6.6 and then today reinstalling 2.0.4.

comment:3 Changed 5 years ago by frank

  • Status changed from new to closed
  • Resolution set to fixed

So let's close this bug. Reopen if necessary.

Note: See TracTickets for help on using tickets.

www.oracle.com
ContactPrivacy policyTerms of Use