VirtualBox

Ticket #2070 (closed defect: fixed)

Opened 6 years ago

Last modified 4 years ago

amd network card not working in win31 under 2.0.0

Reported by: begemote Owned by:
Priority: minor Component: network
Version: VirtualBox 2.0.0 Keywords: pcnet win31
Cc: Guest type: other
Host type: other

Description (last modified by frank) (diff)

Existing w31 setup doesn't recognise amd network card after installation of 2.0.0. I've recreated vm from scratch using only disk image from 1.6.4, but with no results. DOS ODI pcntnw.com runs succesfully and detects board. vm log shows periodically:

PCNet#0: Init: ss32=1 GCRDRA=0x0001c240[4] GCTDRA=0x0001c280[2] (CSR0_MISS disabled)

Under win31 log doesn't shows this lines at all.

Attachments

VBox-1.6.6.log Download (42.9 KB) - added by begemote 6 years ago.
VBox-2.0.0.log Download (42.3 KB) - added by begemote 6 years ago.
VBox-2.0.2.log Download (42.5 KB) - added by begemote 6 years ago.

Change History

comment:1 Changed 6 years ago by frank

  • Description modified (diff)

Are you sure that the same disk image worked fine with VirtualBox 1.6.4? Please could you attach the complete VBox.log file?

Changed 6 years ago by begemote

Changed 6 years ago by begemote

comment:2 Changed 6 years ago by begemote

Here's 2 logs from different versions running same disk image. 1.6.6 and below works fine, 2.0.0 not. In 2.0.0 vm recreated from scratch.

Changed 6 years ago by begemote

comment:3 Changed 6 years ago by begemote

Same issue under 2.0.2

comment:4 Changed 4 years ago by frank

  • Status changed from new to closed
  • Resolution set to fixed

Reopen if still an issue with a recent release of VirtualBox.

Note: See TracTickets for help on using tickets.

www.oracle.com
ContactPrivacy policyTerms of Use