VirtualBox

Ticket #11214 (closed defect: obsolete)

Opened 4 years ago

Last modified 6 weeks ago

Identical USB Devices Not Configuring Properly

Reported by: AnshumanG Owned by:
Priority: major Component: USB
Version: VirtualBox 4.2.4 Keywords: USB Identical Devices
Cc: Guest type: Windows
Host type: Windows

Description

Oracle Virtual Box Version: 4.2.4 with Virtual Box Tools Installed. Host is Windows 7 64 Bit. Guest(s) are Windows XP 32-Bit SP3.

I have 4 USB Devices (Dongles) which are totally identical and attached to my Host (Windows 7). As guest I have 4 Windows XP Guests running. As a part of testing, each of these identical USB Dongles have to be inserted in each Guest OS, so that internet can be run through these dongles on each Guest OS.

Problem is when we insert the first device it plugs in first Gues properly. But when second and afterwards 3rd and 4th devices are attached they are not shown in their respective VM's. Infact, VboxManage.exe list usbhosts shows the devices are captured but they are not shown in their respective VM's.

I have tried both command line and from GUI Application but none of them seems working.

A similar Question was asked on Forums as well for the same:  https://forums.virtualbox.org/viewtopic.php?f=6&t=52697 and it was suggested to raise a Bug for this.

Change History

comment:1 Changed 6 weeks ago by aeichner

  • Status changed from new to closed
  • Resolution set to obsolete

Please reopen if still relevant with a recent VirtualBox release.

Note: See TracTickets for help on using tickets.

www.oracle.com
ContactPrivacy policyTerms of Use