VirtualBox

Ticket #10425 (closed defect: worksforme)

Opened 2 years ago

Last modified 12 months ago

Internet Access quit on April 2 build

Reported by: mccla5214 Owned by:
Priority: major Component: network
Version: VirtualBox 4.1.12 Keywords:
Cc: Guest type: Windows
Host type: Windows

Description

Hi,

Just thought I would let you know that my internet access stopped when I installed the April 2, 2012 release on a Windows 7 Pro SP1 x64 machine.

It has been working fine until then. Just to make sure I rolled it back to the .10 release and they started working again.

I had 3 adapters setup, one to the VM host, one to the hardwired Ethernet Adapter and one to the Intel Wireless adapter. Best I could determine, the Intel Wifi 1000 GBN was the adapter that was causing the problem. I am wireless here with no hardwired access so I could not test that. I will try and do that this week while at a job site. I will also re-install the .12 4-2-12 release.

Thanks,

Mike

Change History

comment:1 Changed 2 years ago by Hachiman

Could you please attach the log file and clarify a bit which one of the three adapters doesn't work for you? Is it possible to simplify the picture, reducing the picture to single adapter installation?

comment:2 Changed 2 years ago by frank

Please try to uninstall + re-install VirtualBox 4.1.12. I'm quite sure that this will fix your problems.

comment:3 Changed 12 months ago by frank

  • Status changed from new to closed
  • Resolution set to worksforme
Note: See TracTickets for help on using tickets.

www.oracle.com
ContactPrivacy policyTerms of Use