<html>
  <head>
    <meta content="text/html; charset=ISO-8859-1"
      http-equiv="Content-Type">
  </head>
  <body text="#000000" bgcolor="#FFFFFF">
    <font face="Verdana">Thanks Frank,<br>
      Much appreciated.<br>
      <br>
      <br>
    </font>
    <div class="moz-cite-prefix">On 05/27/2013 05:27 AM, Frank Mehnert
      wrote:<br>
    </div>
    <blockquote cite="mid:201305271227.49939.frank.mehnert@oracle.com"
      type="cite">
      <pre wrap="">Hi Perry,

the configure switch works now as of r46279.

Thanks,

Frank

On Saturday 25 May 2013 23:20:05 Perry Halbert wrote:
</pre>
      <blockquote type="cite">
        <pre wrap="">Oh I forgot to mention that I did edit the configure file to disable the
WITH_LIBVPX but the switch should work, but doesn't.

On 05/25/2013 04:07 PM, Perry Halbert wrote:
</pre>
        <blockquote type="cite">
          <pre wrap="">Hi Frank,

Sorry to be so slow in responding but I just found time to revisit this.
There still seems to be a problem.  Disabling libvpx using the
configure statement doesn't seem to be acceptable even though it is
stated as a valid switch.  RHEL/OEL 6 and Debian 6 don't have a new
enough version of libvpx to be able to build &amp; the switch does not
allow me to proceed. It tells me that it is an unrecognized option.


I snipped out all of the rest of the options to save space, but it
says that is the switch to use.

/trunk$ ./configure --disable-libvpx

Unrecognized option "--disable-libvpx"

Usage: ./configure [OPTIONS]...

Configuration:
&lt;snip&gt;

  --disable-libvpx         don't use libvpx for video capturing

&lt;snip&gt;


Perry

On 05/06/2013 01:49 AM, Frank Mehnert wrote:
</pre>
          <blockquote type="cite">
            <pre wrap="">Hi Perry,

On Saturday 04 May 2013 21:23:19 Perry Halbert wrote:
</pre>
            <blockquote type="cite">
              <pre wrap="">I changed the testing logic in configure to allow version 0.9.0 and the
build compiles without error and seems to function properly.  I guess
the real question is will this come back to bite me in the seat of the
pants or are the changes from 0.9.0 to 1.0.0 not one that will cause
problems?  I really don't want to break the OEL-6.4 dependencies unless
I simply must.

__Copied from archive, using a different email client.__

Seems to be checking for version libvpx* =&gt; 1.0.0
Trying to install Version 1.0.0 warns about breaking dependencies on
OEL6.4  Any idea how to make this build with version 0.9.0 or is this a
lost cause until OEL upgrades?
</pre>
            </blockquote>
            <pre wrap="">
at the moment, the VPX stuff is still disabled for public SVN builds.
I've disabled the VPX check in configure.

We did not test VPX 0.9.0 yet so this version may indeed work. We will
verify if this version is sufficient.

Kind regards,

Frank


_______________________________________________
vbox-dev mailing list
<a class="moz-txt-link-abbreviated" href="mailto:vbox-dev@virtualbox.org">vbox-dev@virtualbox.org</a>
<a class="moz-txt-link-freetext" href="https://www.virtualbox.org/mailman/listinfo/vbox-dev">https://www.virtualbox.org/mailman/listinfo/vbox-dev</a>
</pre>
          </blockquote>
          <pre wrap="">
_______________________________________________
vbox-dev mailing list
<a class="moz-txt-link-abbreviated" href="mailto:vbox-dev@virtualbox.org">vbox-dev@virtualbox.org</a>
<a class="moz-txt-link-freetext" href="https://www.virtualbox.org/mailman/listinfo/vbox-dev">https://www.virtualbox.org/mailman/listinfo/vbox-dev</a>
</pre>
        </blockquote>
      </blockquote>
      <pre wrap="">
</pre>
      <br>
      <fieldset class="mimeAttachmentHeader"></fieldset>
      <br>
      <pre wrap="">_______________________________________________
vbox-dev mailing list
<a class="moz-txt-link-abbreviated" href="mailto:vbox-dev@virtualbox.org">vbox-dev@virtualbox.org</a>
<a class="moz-txt-link-freetext" href="https://www.virtualbox.org/mailman/listinfo/vbox-dev">https://www.virtualbox.org/mailman/listinfo/vbox-dev</a>
</pre>
    </blockquote>
    <br>
  </body>
</html>