[vbox-dev] [Oracle VM VirtualBox] #7459: NAT networking drops out after a few days' uptime -> fixed in svn.

Ribhi Kamal rbhkamal at gmail.com
Sat May 26 22:34:28 PDT 2012


My account (rbhkamal) got locked so I hope you get my response here:
To reproduce the issue you *must* use the PCNetIII network with NAT, I was
able to reproduce it every single time with vbox 3.1.16.

If I switch it to E1000, the problem disappears. I suspect bridge
networking will not have this problem as well.

On Sun, May 27, 2012 at 12:06 AM, Oracle VM VirtualBox
<trac at virtualbox.org>wrote:

> #7459: NAT networking drops out after a few days' uptime -> fixed in svn.
>
> ------------------------------+---------------------------------------------
>  Reporter:  dimitris          |        Owner:
>     Type:  defect            |       Status:  reopened
>  Priority:  major             |    Component:  network/NAT
>  Version:  VirtualBox 4.0.2  |   Resolution:
>  Keywords:  NAT DHCP          |   Guest type:  Linux
> Host type:  Linux             |
>
> ------------------------------+---------------------------------------------
>
> Comment (by Hachiman):
>
>  In mean while I've tried to reproduce the issue, but I've used Mac host
>  (Windows was used for other tests) and wasn't able to reproduce the issue.
>  Could you please repeat the same test with bridged network attachment?
>
> --
> Ticket URL: <https://www.virtualbox.org/ticket/7459#comment:35>
> Oracle VM VirtualBox <https://www.virtualbox.org/>
> Oracle VM VirtualBox
>



-- 
-- Ribhi
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://www.virtualbox.org/pipermail/vbox-dev/attachments/20120527/96dfaede/attachment-0001.html 


More information about the vbox-dev mailing list