[vbox-dev] Build fails with VBoxNetAdp-linux.o

Perry Halbert phalbert at cox.net
Tue Jul 3 19:23:14 PDT 2012


By the way a question,

Is this partly an Ubuntu error or just the newer kernel? Just curious.

Perry


On 07/03/2012 09:19 PM, Perry Halbert wrote:
> Thanks Frank,
>
> Sorry for not replying sooner.  Yes the fix works.  You all are the 
> greatest.
>
> I was able to test the new Win-8 GAs and found a problem that is being 
> addressed.
>
> Perry
>
>
>
> On 07/03/2012 04:37 AM, Frank Mehnert wrote:
>> Hi Perry,
>>
>> On Monday 02 July 2012 19:12:49 Perry Halbert wrote:
>>> While trying to build todays release so I could test the Windows-8
>>> GAs.iso using a Linux host the build fails with kmk: ***
>>> [/trunk/out/linux.amd64/release/obj/VBoxNetAdp/linux/VBoxNetAdp-linux.o]
>>> Error 1
>>>
>>>
>>> log of the failure attached.
>>> Let me know if you want/need the complete build log.
>> Thanks for the heads-up. Actually this is half a bug of the Ubuntu
>> kernel and half a bug of VirtualBox. The fix is contained in
>>
>> https://www.virtualbox.org/changeset/41993/vbox
>>
>> So doing 'svn up' should fix it for you.
>>
>> Kind regards,
>>
>> Frank
>>
>>
>> _______________________________________________
>> vbox-dev mailing list
>> vbox-dev at virtualbox.org
>> https://www.virtualbox.org/mailman/listinfo/vbox-dev
>
>
>
>
> _______________________________________________
> vbox-dev mailing list
> vbox-dev at virtualbox.org
> https://www.virtualbox.org/mailman/listinfo/vbox-dev


-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://www.virtualbox.org/pipermail/vbox-dev/attachments/20120703/5756eb00/attachment-0001.html 


More information about the vbox-dev mailing list